0010.jpg

З 26 липня розпочне свою роботу літній англомовний наметовий табір для молоді «JOY!Camp».

Розташовується такий поблизу с. Грунівка Краснопільського району. Тут чекають дітей віком від 14 до 17 років, що проживають в Сумах та бажають провести літо активно.

У міському центрі дозвілля молоді, який є організатором «JOY!Camp», розповідають, що у англомовному наметовому таборі для старшокласників та студентів коледжів і училищ ефективно поєднуються активний відпочинок на свіжому повітрі (рухливі ігри, купання в річці, плавання на байдарках, пісні біля вогнища) з навчальною програмою з використанням методів неформальної освіти.

Навчальні сесії та вечірні програми проводяться англійською мовою, тобто приблизно половину всього часу в таборі учасники спілкуються англійською мовою. Тренінгові сесії, ігри та різні активності з учасниками проводять іноземні волонтери (волонтери Корпусу Миру США та волонтери EVS-служби), іноземні студенти Сумського державного університету та співробітники міського центру дозвілля молоді. Навчальна програма представляє собою тренінгові заняття з наступних тем: «Лідерство», «Команда», «Права людини», «Вирішення конфліктів», «Ораторське мистецтво», «Публічний виступ» та інші.

Головна ідея табору полягає не у вивченні граматики чи лексики іноземної мови, а у створенні умов для вільного і невимушеного спілкування з носіями мови, а також у формуванні навичок командної роботи, ефективної комунікації, взаємоповаги і взаєморозуміння.

Зареєструватися для участі можна заповнивши Гугл-анкету, перейшовши за цим посиланням.