005.jpg

Відбулось чергове засідання комісії з розгляду заяв громадян з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам під головуванням заступника міського голови Альони ДМІТРЄВСКОЙ.

Члени комісії розглянули подання про призначення (відновлення) усіх видів соціальних виплат 64 внутрішньо переміщеним особам.

У ході засідання вирішили 10 ВПО призначити (відновити) пенсії, а 52 призначити щомісячну адресну допомогу для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг та інших видів державних соціальних виплат на підставі актів обстеження матеріально-побутових умов

внутрішньо переміщених осіб, яким підтверджено місце їх фактичного проживання.
Двом внутрішньо переміщеним особам відмовили у призначенні щомісячної адресної допомоги для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг з причин, передбачених законодавством.

Також члени комісії розглянули подання про розгляд результатів проведення перевірки фактичного місця проживання/перебування департаментом соціального захисту населення. У відповідності до складених актів обстеження матеріально-побутових умов сім’ї 57 внутрішньо переміщеним особам підтверджено місце фактичного проживання (шість осіб під час чергової перевірки були відсутні).