006.jpg

Сумчани зранку вшанували загиблих воїнів десантно-штурмових військ.

«Українські десантники неодноразово доводили свій героїзм і під час Другої Світової війни, і в пеклі Афганістану, і зараз у зоні проведення АТО. Ми завжди пам’ятатимемо ваших побратимів, котрі у 21-столітті боронячи рідний край від загарбників, віддали свої життя заради майбутнього України та українців: Максима Савченка, Віталія Бея, Андрія Степанця. Вічна слава героям, нашим захисникам!» – зазначила присутня на жалобних заходах заступник міського голови Альона ДМІТРЄВСКАЯ.

Принагідно посадовиця висловила вдячність всім, кому довелось виконувати бойове завдання із захисту незалежності і територіальної цілісності України.

«Ваші мужність, незламність духу, відданість своєму народові та військовому обов'язку вписані в новітню історію оборони України. Дякуємо вам за боротьбу за Україну, за її волю і незалежність, за вільний український народ!» – наголосила вона.

Альона Дмітрєвская повідомила, що відучора стартував телевізійний проект «Ми пам’ятаємо!», який реалізує міська рада. Впродовж року у спеціальних роликах сумчанам розповідатимуть про земляків, які загинули на Сході країни.