005.jpg

Дорогі жінки, берегині!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Міжнародного дня прав жінок та миру! Цей день завжди приносить весну у наші душі, ми відчуваємо її аромат та впізнаємо в добрих жіночих посмішках.

Ви наповнюєте будні яскравими фарбами, спонукаєте до шляхетних вчинків і добрих справ, адже жінка дарує усе, чому радіє серце: відчуття справжнього людського щастя, кохання, турботу та натхнення.

Сьогодні Ви посідаєте провідні місця в усіх сферах суспільного життя: науці, владі, економіці та виробництві. Ви стали неабиякою підтримкою для наших військовослужбовців, які несуть службу на передовій в зоні АТО. З перших днів збройного конфлікту жінки були поруч з нашими чоловіками, допомагали турботою, речами, ліками, продуктами харчування, щирим словом.

Від Вашої енергії, працьовитості, активної життєвої позиції і вміння творити затишок в родинах багато в чому залежить успіх та процвітання нашого міста і держави.

Від щирого серця бажаю вам чарівних усмішок, вічної молодості і краси, ніжності і квітів, гарного весняного настрою! Нехай у Вашому домі панують спокій та добробут, а Ваші серця будуть зігріті теплом, любов’ю, повагою рідних і близьких.

 

 Сумський міський голова                                                                                Олександр Лисенко