0012.jpg

У обласному центрі розпочалася процедура організації проведення громадського обговорення щодо зміни назви вулиці Герцена на вулицю Героїв Чорнобиля.

З пропозицію щодо присвоєння нової назви вулиці виступили громадські організації ліквідаторів наслідків Чорнобильської катастрофи, аби вшанувати героїчну працю ліквідаторів техногенної аварії на четвертому енергоблоці Чорнобильської атомної електростанції.

Громадське обговорення організовує Департамент містобудування та земельних відносин Сумської міської ради. Участь у ньому можуть взяти фізичні та юридичні особи, які до 12 лютого мають право подати свої пропозиції та зауваження щодо строку, місця, часу проведення заходів з громадського обговорення, акредитації представників засобів масової інформації та реєстрації учасників.

Надсилати такі можна на поштову адресу Департаменту містобудування та земельних відносин: м. Суми, вул. Горького, 21, Департамент містобудування та земельних відносин (каб. 306) або ж на електронну пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Тут же можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення.

Пропозиції (зауваження) подаються у письмовій чи усній формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає. Юридичні особи подають пропозиції у письмовій чи електронній формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження. Анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.

Результати громадського обговорення будуть оприлюднені до 5 березня 2016 року на офіційному веб-сайті Сумської міської ради.

Повідомлення про проведення громадського обговорення