005.jpg

На Урочистій сесії, яка відбулась з нагоди Дня міста, очільник Сум Олександр ЛИСЕНКО та начальник департаменту з управління економічним розвитком, комунальною власністю та транспортом Георгій ГІОРГОБІАНІ підписали угоду про співпрацю між містами Суми та Кутаїсі.

Після підписання угоди очільник обласного центру висловив сподівання на тісну співпрацю у різних галузях життєдіяльності міст – культури, спорту, туризму, освіти, охорони здоровˈя, місцевого самоврядування та економіки.

«Для Сум – це черговий здобуток. Маємо надію, що ця угода стане черговим поштовхом до розвитку нашого міста», – наголосив Олександр Лисенко.

Зазначимо, що Суми вже співпрацюють з Кутаїсі у сфері спортивних обмінів для людей з обмеженими можливостями, які проходять між спортивним клубом «Фенікс» та Федерацією інвалідів «Agordzineba – 2002».

Офіційну делегацію з міста Кутаїсі (Грузія) в Сумах окрім начальника департаменту з управління економічним розвитком, комунальною власністю та транспортом Георгія Гіоргобіані представляють депутат міської ради Лаша ГВЕНЕТАДЗЕ та голова Федерації інвалідів «Agordzineba – 2002» Теймураз ЧЕІШВІЛІ.