0010.jpg

У Сумах на День міста для городян втретє провели міський конкурс «Кращий сумський кондитер».

Відбувся такий на майдані Незалежності. Участь у ньому взяли кращі кондитери закладів ресторанного господарства міста та навчальних закладів – Сумського центру професійно-технічної освіти харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу, а також Сумського міжрегіонального вищого професійного училища.

Загалом було представлено 11 «солодких» робіт. Переможців визначали у номінаціях: «Рідне місто Суми», «Казковий світ або Моє дитинство», «Солодкі фантазії» та «Солодкі фантазії» серед початківців. Поки журі обирало найкращі роботи, глядачі насолоджувались майстерністю дворазового чемпіона України та фіналіста міжнародних змагань з флейрингу Ігоря НИКОНЕНКА, який представив яскраве бармен-шоу, а потому пригостив охочих оригінальними коктейлями.

«Родзники» заходу додало і шоу «Піца майстрів» від ресторану Челентано та солодкий сюрприз від ТОВ «Сумська паляниця» – 30-кілограмовий торт. Щодо конкурсантів, у номінації «Рідне місто Суми» перемогу здобула торгова марка «Vanilla», «Казковий світ або Моє дитинство» – розважальний комплекс «Здибанка», «Солодкі фантазії» – ресторан «Сажа». Серед початківців у цій номінації перемогла дружба. Завершився захід куштуванням конкурсних виробів і торту від ТОВ «Сумська паляниця».

Організував захід втретє для сумчан відділ торгівлі, побуту та захисту прав споживачів.