004.jpg

У Сумах завершилась гра з пляжного волейболу між представниками України та Туреччини, що відбулась з нагоди Дня міста.

Перед початком матчу серед глядачів проводили конкурси.

На майданчику в цей час грали команди-аматори, підігріваючи вболівальників перед основною грою. Додали запалу і дівчата-черлідери, а флешмоб від дітей, які оздоровлювались в дитячому таборі КП «Шляхрембуд», патріотично налаштував глядачів до перегляду матчу.

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО побажав перемоги українським волейболістам Андрію ЛЕВЧЕНКУ та Олексію ДЕНІНУ, які грали проти команда з Туреччини у складі Енжин АЗБЕК та Карая БАЙЯТИМУР.

«Радий сьогодні відкривати міжнародний матч із пляжного волейболу між командами України та Туреччини. Вдвічі приємніше, що відбувається він в День міста на головній площі Сум. Подібний захід в такому форматі проводимо вперше і сподіваюсь, що він вам сподобається. Хочу одразу сказати, що вболіватиму за наших хлопців, але суперникам з Туреччини дякую за те, що завітали до нашого міста і розділили з нами святкування його 363-го Дня народження», – сказав очільник Сум.

Саме міський голова подав м’яч до гри, яка розпочалась під бурхливі оплески вболівальників.

Матч завершився перевагою української команди. Проте це саме той випадок, коли ані переможців, ані переможених немає, адже і гравці, і вболівальники отримали море позитивних емоцій.