0012.jpg

Патрульні склали два адміністративних матеріали на водія, який вночі на своїй вантажівці обірвав контактну мережу по вул. Г. Кондратьєва.

Повідомлення про подію на лінію 102 надійшло близько опівночі.

Інспектори патрульної поліції, які прибули на місце події, з’ясували, що невстановлений транспортний засіб обірвав дроти електропередач, протяжністю близько 1,5 кілометри, після чого зник у невідомому напрямку. Унаслідок таких дій був пошкоджений легковий автомобіль Skoda Octavia, який рухався даною вулицею.

Аби знайти винуватця дорожньо-транспортної пригоди якомога швидше, інформацію про нього передали всім екіпажам патрульної поліції.

Згодом по вул. Прокоф’єва патрульні помітили та зупинили вантажний автомобіль Renault Magnum з причепом. Під час огляду транспортного засобу на причепі були помічені механічні пошкодження характерні саме для тих, які могли залишити електродроти. Сам чоловік плутався в показах, розповідав, що він не місцевий мешканець, тож не знає назву вулиці, по якій їхав. Пізніше патрульні встановили, що керманич усе ж їхав вулицею Герасима Кондратьєва.

Патрульні склали на нього два адміністративних протоколи — ст. 124 (вчинення ДТП) КУпАП та ст. 122–4 (залишення місця ДТП) КУпАП.