0010.jpg

У Роменському мікрорайоні вже традиційно за Днем міста влаштували своє свято.

Тон дню задали спортивні змагання з футболу та флорболу.

Згодом на шкільному стадіоні відкрилась виставка-ярмарок виробів ручної роботи і розпочались масові гуляння, що зібрали чи не весь мікрорайон. Учасників свята розважали аніматори з іграми та шоу мильних бульбашок, клоун, ростові ляльки, ходулісти, працювали майстерня аквагриму та оригінальна фотозона.

З великої сцени, яку облаштували спеціально до свята, свої таланти продемонстрували найменші жителі мікрорайону, яких змінили знані в місті виконавці та гурти. Завершила святковий день дискотека.

Вітаючи жителів мікрорайону зі святом, депутати міської ради Юрій ПЕРЕПЕКА та Геннадій ГРИЗОДУБ, за сприяння яких, а також Ігоря ПЕРЕПЕКИ, вже вп’яте проводяться подібні свята, побажали сумським «роменцям» миру та добробуту. Обранці зазначили, що позитивні зміни, які останнім часом відбулись у мікрорайоні, це не в останню чергу завдяки небайдужості та наполегливості самих людей, а відтак, вручили п’яти найактивнішим із них грамоти.
Завдяки ініціативі одного з жителів у Роменському мікрорайоні в рамках громадського бюджету облаштовують міні скейт-парк. Цього року, повідомив Юрій Перепека, від мікрорайону пропонуватимуть для втілення ще дві ідеї, тож закликав жителів їх підтримати.