004.jpg

Заступник міського голови, керуючий справами виконавчого комітету Степан ПАК привітав колектив АТ «Сумський завод «Насосенергомаш» із прийдешнім Днем машинобудівника.

Звертаючись до учасників урочистостей, посадовець відзначив високий професіоналізм колективу на чолі з головою правління Олександром КОВТУНОМ, та подякував за те, що сумські машинобудівники своєю щоденною працею забезпечують соціально-економічний розвиток міста. Адже наразі АТ «Сумський завод «Насосенергомаш» та інші підприємства машинобудівної галузі розвивають індустріальну сферу, забезпечують робочими місцями сумчан, наповнюють місцевий бюджет та приймають активну участь у суспільному житті міста.

«Від імені міського голови та від мене особисто прийміть щирі вітання з вашим з професійним святом. Без вагань можу сказати, що обрана вами сфера діяльності – одна з найскладніших серед галузей промисловості і потребує великих знань, зусиль та віддачі, – зазначив у своєму вітальному слові Степан Пак. – Відповідальність, професіоналізм та злагоджена праця працівників підприємства – гарантія розширення асортименту продукції, виходу підприємства на європейський ринок та економічного розвитку нашого міста».

Посадовець побажав АТ «Сумський завод «Насосенергомаш» подальшого розвитку і процвітання, а його колективу – добра, достатку та впевненості у завтрашньому дні.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток машинобудівної галузі міста Суми та з нагоди Дня машинобудівника Степан Пак нагородив Почесними грамотами міського голови токаря механоскладального цеху № 5 Миколу ТАТАРЧЕНКА та головного технолога Станіслава КОНОНЕНКА.