007.jpg

Перший заступник міського голови Володимир ВОЙТЕНКО та директор департаменту соціального захисту населення Тетяна МАСІК особисто привітали родину сумчан, в якій народились одразу двоє хлопчиків, і вручили молодим батькам «пакунки малюка».

«Для будь-якої сімˈї народження немовляти велике щастя. Для родини Дубовик – воно подвійне. Щиро вітаю молодих батьків з поповненням, і бажаю маленьким новонародженим сумчанам Степанку та Іванку міцного здоровˈя, зростати справжніми богатирями та радувати маму й тата своїми успіхами і досягненнями», – сказав перший заступник очільника обласного центру.

У департаменті соціального захисту населення запевняють, що цю одноразову допомогу у Сумах отримають усі діти, народжені з 1 вересня поточного року.

«Наразі до Сум надійшло 177 пакунків малюка, вартість одного становить близько 3 тис. гривень. Окрім одягу та інших важливих для дитини речей, в пакунку також міститься інформаційні матеріали по догляду за немовлям», – зазначила директор департаменту Тетяна Масік.

Працівники департаменту соціального захисту населення й надалі здійснюватимуть доставку та видачу бебі-боксів родинам, які не отримали їх у пологовому будинку. 138 пакунків вже роздали сумським родинам. Заяви від батьків на отримання наборів надходять щодня.