003.jpg

Агенція промоцій «Суми» запрошує містян у четвер, 4 жовтня, на презентацію книги «Місія України та національні інтереси в глобалізованому світі: візія націоналістів».

Презентуватимє видання експерт Недержавного аналітичного центру «Українські студії стратегічних досліджень» Юрій ОЛІЙНИК.

«Як Україні після століть окупації стати суб’єктом міжнародної політики? Чи здатна Україна реалізувати власний геополітичний проект? Як зберегти українську ідентичність в умовах глобалізації? Зрештою, як адекватно протистояти постійній російській імперській загрозі?», – йдеться у книзі в розвідках відомих науковців, публіцистів, експертів-міжнародників, політиків, учасників російсько-української війни.

Крым того, книга містить найкращі роботи Міжнародного конкурсу есеїв для молодих науковців на тему «Чи здатна Україна на власний геополітичний проект: місія України та національні інтереси в глобалізованому світі».

Видання, за словами ініціатора та організатора щорічних Бандерівських читань, директора Недержавного аналітичного центру «Українські студії стратегічних досліджень» Юрія СИРОТЮКА, пропонує стратегічну дискусію про філософські підстави нашої геополітики, опційні моделі цілепокладання наших міжнародних зусиль, пошук відповіді на питання про «місце й місію України в міжнародній політиці» та амбіційні прогнози: «Чи здатна Україна на власний геополітичний проект».

Початок презентації о 15:00 за адресою: вул. Соборна, 27, Агенція промоцій «Суми».

Вхід – вільний.