0012.jpg

У Сумах відбувся навчальний тренінг для енергоменеджерів лікувально-профілактичних закладів та установ міста, представників відділу охорони здоров`я та відділу екології, енергозбереження та розрахунків за енергоносії департаменту фінансів, економіки та інвестицій щодо особливостей використання наборів вимірювального обладнання «Energy Efficiency First Aid Kit».

Захід проходив у рамках реалізації проекту GIZ «Партнерство з модернізації: енергоефективність у лікарнях», що впроваджується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH та фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ).

Навчальний тренінг мав на меті підвищення рівня кваліфікації енергоменеджерів лікарень міст-партнерів Проекту «Партнерство з модернізації: енергоефективність у лікарнях», а також удосконалення існуючої у містах-партнерах системи моніторингу.

Консультанти Проекту Дмитро МАРУСИЧ та Андрій УДОВИК представили інструкції до приладів з набору вимірювального обладнання «Energy Efficiency First Aid Kit» та шаблони внесення виміряних даних, провели практичні вправи з приладами.

Учасники заходу отримали рекомендації від консультантів Проекту по впровадженню енергоефективних заходів у міських лікарнях та їх експлуатації.