Надрукувати
Перегляди: 1293

Дніпровська міська рада продовжує прийом заявок на участь у щорічному Всеукраїнському конкурсі журналістів та блогерів імені Бориса Брагинського.

У конкурсі можуть брати участь працівники преси, телебачення і радіо, Інтернет-видань, інформаційних агентств, блогери та позаштатні автори (фрілансери).

Передбачено чотири номінації. А саме: «Журналістське розслідування», «Інформаційно-аналітична робота з урбаністики та містобудування», «Журналістська знахідка щодо розвитку міст», а також «Краща робота студента факультету журналістики Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара» (статті для газет, журналів, сайтів, відеоматеріали).

Вимоги до матеріалів – актуальність, об’єктивність, переконлива аргументація, глибокий аналіз теми й оригінальність подачі.

Роботи оцінюватиме журі, до складу якого увійдуть представники ЗМІ й профільні викладачі Дніпровського національного університету.

Переможців конкурсу у кожній номінації нагородять дипломами з виплатою винагороди за номінаціями: для журналістів та блогерів: «Журналістське розслідування» (10 тис. грн.), «Інформаційно-аналітична робота з урбаністики та містобудування» (10 тис. грн.), «Журналістська знахідка щодо розвитку міст» (10 тис. грн.), Гран-прі – 25 тис. гривень. Крім цього, троє кращих студентів здобудуть щомісячну стипендію. За перше місце – 2 тис. грн., за друге – 1 тис. грн., за третє – 500 гривень. Фінансові бонуси нараховуватимуть протягом дев’яти місяців навчального року.

Заявки та матеріали необхідно надсилати до 1 листопада на поштову скриньку: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Приймаються скан-копії або посилання на тексти і відеосюжети. Роботи оцінюватиме журі, до складу якого увійдуть представники ЗМІ й профільні викладачі Дніпровського національного університету.

Деталі за тел.: (067) 5606321 (Наталія ТЕРЕЩЕНКО), (056) 744-00-14 (Артем НІДЄЛЬКО).

Довідка. Відомий журналіст Борис Брагинський помер 3 листопада 2017 року внаслідок інсульту. Протягом професійної кар'єри він працював кореспондентом газети «Наше місто», головним редактором дніпровського випуску газети «Комсомольская правда» та міського видання «Газета по-дніпровськи». Був одним з авторів передачі «Губернські хроніки». У 2014-2015 роках обіймав посаду радника голови Дніпропетровської ОДА Ігоря Коломойського. У 2016-2017 роках Борис Брагинський очолював міське комунальне підприємство «Дніпропетровська міська студія телебачення». Автору багатьох резонансних медійних проектів було 58 роки.