006.jpg

Заступник міського голови, керуючий справами виконавчого комітету Степан ПАК взяв участь в урочистостях з нагоди 90-річчя Сумського коледжу харчової промисловості Національного університету харчових технологій.

 Звертаючись до викладачів, студентів і всіх працівників коледжу, посадовець наголосив на важливій ролі цього навчального закладу у підготовці висококваліфікованих фахівців, які потому гідно представляють виш.

Степан Пак передав великій родині коледжу вітання зі святом від міського голови Олександра ЛИСЕНКА та всієї громади та висловив упевненість, що попереду у навчального закладу не менш цікава історія.

«Сьогоднішнє свято це не локальне свято коледжу, а загальноміське, адже цей навчальний заклад органічно вписується в життя міста. Вам лише 90 років. Це той період, коли ви багато чого навчились і разом із тим багато чого можете ще зробити. Немає, мабуть, у Сумах такої родини, яка б не вивчила своїх дітей у вашому коледжі, у дні ювілею там згадують моменти, пов’язані з навчанням. Але ви не лише даєте знання, а й виховуєте молоде покоління, якому завтра визначати життя міста. Слава коледжу! Слава Україні!», – наголосив заступник міського голови.

Звертаючись до нинішніх учнів, посадовець закликав їх цінувати час, проведений у стінах коледжу, та викладачів, які дали знання та путівку в життя.

Директор коледжу Юрій БАРИЛЮК запевнив, що навчальний заклад принесе ще чимало користі Сумам й подякував керівництву міста за всебічну підтримку та допомогу.