Надрукувати
Перегляди: 1185

У обласній філармонії відбулись урочистості з нагоди Дня автомобіліста та дорожника, яке щорічно відзначається в останню неділю жовтня.

З професійним святом працівників автомобільного транспорту та дорожнього господарства України вітали представники міської та обласної влади, а також представники відповідальних за дану сферу структур.

Від імені міського голови Олександра ЛИСЕНКА та всієї сумської громади автомобілістів привітав начальник відділу транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг Сергій ЯКОВЕНКО.

Він наголосив, що протягом останніх чотирьох років розвиток транспортної та дорожньої інфраструктури є одним із головних пріоритетів роботи міської влади.

«Безпечні дороги та ефективна логістика – показник розвитку і комфорту міста. Міська влада в особі міського голови та виконавчого комітету багато зусиль докладають для покращення умов пасажирських перевезень, зокрема розвитку комунального підприємства. Лише за останні два роки місто закупило 11 нових автобусів та вісім тролейбусів», – зауважив начальник відділу транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг.

Також зі словами вдячності він звернувся до водіїв присутніх у залі: «Багато з нас не замислюється, який рівень відповідальності на вас покладено. Ви щоденно перевозите тисячі пасажирів, і саме від вашого почуття обовˈязку залежить безпека людей. Щиро дякую вам за майстерність, завдяки якій забезпечується якість виконання пасажирських перевезень, своєчасність здійснення рейсів та розвиток галузі в цілому».

Потому Сергій Яковенко від імені міського голови вручив відзнаки найкращим у своїй професії, а своїми виступами їх порадували творчі колективи міста.