006.jpg

Сумський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги створив належні умови для надання юридичної допомоги учасникам антитерористичної операції та членам їх сімей, а також членам родин загиблих.

Перш за все, фахівці центру дбають про комфорт та якість надання послуг даній категорії населення.

Директор Сумського місцевого центру Валентина ТРОШЕЧКО говорить: «Мають бути створені належні умови, щоб всі, хто захищають Україну не ходили коридорами і не шукали до кого звернутись за своїми соціальними гарантіями».

Для того, аби швидко вирішити проблеми учасників АТО, з ними регулярно проводяться зустрічі у стінах центру. Під час таких візитів воїни розповідають про труднощі, з якими стикаються самі та їх близькі. До подібних бесід завжди долучаються адвокати центру, завдання яких бути готовими стати на захист тих, хто сам захищає свою країну.

Як повідомляють у Сумському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги, останнім часом побільшало людей, які звертаються із земельними питаннями, стосовно виплати фінансової допомоги, з питаннями про мобілізацію та її правові аспекти.

Знайти вирішення проблеми можна за телефоном єдиної системи безоплатної правової допомоги: 0(800) 213 103 або ж звернувшись за адресою Сумського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги: м. Суми, вул. Покровська 9/1.