Надрукувати
Перегляди: 1470

Делегація Сум на чолі з секретарем міської ради Андрієм БАРАНОВИМ на запрошення народного уряду міста Сіньсян провінції Хенань (Китайська Народна Республіка) відвідала це місто з офіційним візитом.

До складу делегації увійшли директор департаменту фінансів, економіки та інвестицій Світлана ЛИПОВА, депутат міської ради Олександр ЗИМЕНКО, ректор СНАУ Володимир ЛАДИКА.

25 жовтня відбулось урочисте підписання Угоди між містами Суми, Сумська область (Україна) та Сіньсян, провінція Хенань (Китайська Народна Республіка) про встановлення дружніх відносин, яка засвідчує, що обидві Сторони відповідно до принципів рівності та взаємної вигоди здійснюватимуть обміни та співпрацю між двома містами в різних формах у сферах економіки, торгівлі, науки та техніки, культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, персоналу тощо, щоб сприяти загальному процвітанню та розвитку.

Під час зустрічі з керівництвом Сіньсян представники Сум презентували економічний, інвестиційний та науковий потенціал міста.

Також у рамках візиту сумчани взяли участь у Міжнародному форумі з інновацій та технології, відвідали виставку наукових досягнень, сучасні підприємства, наукові заклади, а також агро- і технопарки Сіньсяна.