Надрукувати
Перегляди: 1746

В ході проведення оперативно-розшукових заходів, працівники Сумського відділу поліції затримали злодія, що вчиняв крадіжки майна громадян на ринку.

Про це повідомляють в секторі комунікації ГУНП України в Сумській області.

Затриманим виявився 48-річний сумчанин, що був раніше засуджений за грабіж та злочини пов’язані з незаконним обігом наркотиків. Свою «роботу» на центральному ринку Сум крадій виконував ретельно. Адже вештаючись поміж яток, завжди був пильним і в момент, коли продавці відволікалися, з прилавків цупив необхідні йому речі.

Асортимент таких досить значний: різне взуття, чоловічі та жіночі куртки, спортивний одяг, пакунки шкарпеток, штани та жіноча білизна. Крав переважно те, що можна легко та швидко реалізувати, бо ж жив шахрай виключно за рахунок награбованого.

Черговий похід на ринок виявився для 48-річного чоловіка невдалим. Цього разу він спокусився на велику кількість спідньої жіночої білизни. Після того, як продавчиня відвернулася, чоловік вкрав з-за прилавку зазначений товар та поклав до свого поліетиленового пакету. Далі хутко зник з місця події.

«В ході проведення оперативно-розшукових заходів, крадій незабаром був затриманий, – коментує начальник Сумського відділу поліції Павло КАРАБУТА. – За підозрою у вчиненні ряду крадіжок, стосовно зловмисника відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 185 «Крадіжка» КК України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до п’яти років. Слідство триває».