Надрукувати
Перегляди: 1763

У квітні поточного року сумські студенти-журналісти 4-5 курсів разом зі своїми колегами з усіх областей України зможуть пройти 15-денне стажування у провідних медіа Києва.

Триватиме воно з 15 до 30 квітня.

Учасники дізнаються теоретичні основи роботи універсального журналіста і пройдуть інтенсивний курс з виготовлення інформаційних продуктів для редакцій, радіо, телебачення, соціальних мереж.

Потрапити на навчання досить легко – варто лише заповнити анкету та написати мотиваційний лист. Кандидатів відбиратимуть на конкурсній основі. Останній день прийому заявок – 29 березня.

Чудову можливість відпрацювати практичні навички в реальних умовах роботи редакцій майбутнім представникам ЗМІ надають Фундація «Суспільність» спільно з громадськими організаціями «Інтерньюз-Україна» і «Телекритика». Саме вони потурбуються про те, аби студенти з усіх областей України були забезпечені належними умовами проживання, харчуванням, а також відшкодують транспортні витрати.

Додаткову інформацію можна отримати за телефонами: (067) 441-51-30; (044) 483-03-72 або на сайті: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Детальну інформацію про конкурс та зразок анкети можна знайти за посиланням: http://mymedia.org.ua/events/hab_media_mobilnosti.html