Надрукувати
Перегляди: 1636

У Палаці культури «Хімік» відбулись урочистості з нагоди Дня ракетних військ і артилерії.

Офіційна частина святкувань розпочалась із внесення державного прапора України та бойового прапора бригади. Віддаючи шану полеглим у боях за Україну військовослужбовцям, присутні вшанували їхню пам’ять хвилиною мовчання.

Із привітанням з нагоди професійного свята до воїнів-артилеристів звернувся міський голова Олександр ЛИСЕНКО. Він наголосив, що у тривалій боротьбі з підступним ворогом військовослужбовці 27-ї артбригади своєю рішучістю та хоробрістю вписали яскраві сторінки доблесті й відваги в літопис народної слави. А постійна готовність оборонити Батьківщину завжди викликала і викликатиме вдячність і повагу.

«Шановні наші воїни, від всієї сумської громади та мене особисто прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята. Вітаю усіх військовослужбовців, які стоять на захисті народу, цілісності і суверенітету нашої держави, – звернувся очільник Сум до присутніх. – Немає в житті нічого важливішого за мирне і безпечне небо над головами наших рідних. Це як ніхто інший розумієте ви – наші захисники. З початку бойових дій на Сході країни ваша бригада міцно тримала оборону на передовій. Тож прийміть слова глибокої вдячності за мужність, патріотизм, хоробрість та відданість військовій присязі».

Він наголосив, що міська влада завжди на боці військовослужбовців і завжди допомагатиме та відстоюватиме права тих, хто боронить волю, незалежність та нашу рідну українську землю. Керманич міста побажав бійцям довгих років життя, здоров’я, життєвих гараздів, родинного спокою, точного влучання в ціль, а головне перемоги без втрат і миру в країні.

Потому Олександр Лисенко за старанність, високі показники, сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди Дня ракетник військ і артилерії відзначив військовослужбовців Сумської 27-ої реактивної артилерійської бригади грамотами, та вручив їхньому командиру, підполковнику Валерію ІСМАІЛОВУ подарунок.

Урочистості з нагоди Дня ракетних військ і артилерії пройшли у супроводі військового оркестру бригади та творчих колективів Палацу культури «Хімік».