003.jpg

Сумчанин Михайло ДУБРОВСЬКИЙ святкує 100-річчя.

З цією визначною датою Михайла Дубровського привітали заступник міського голови Альона ДМІТРЄВСКАЯ та голова благодійного фонду «Милосердя» Раїса ВОРОНЕНКО.

Від імені міського голови Альона Дмітрєвская побажала ювіляру такої ж наснаги до життя, яка є в нього нині.

«Приємно бачити, що у такому поважному віці Ви не втратили оптимізму, почуття гумору і любові до оточуючих. Певно, це і є запорукою вашого довголіття. Тож нехай 100-літній ювілей буде далеко не останнім в колі люблячих вас людей, однодумців та колишніх колег», – сказала посадовиця.

Михайло Дубровський народився 1918 року в с. Червонівка Білопільського району. Робітничу науку опанував у Білопільському залізничному училищі. Брав участь у Другій світовій війні. Навчався в Алма-Атинському прикордонному військовому училищі. Служив начальником застави у Хустському прикордонному загоні. Вийшовши у відставку, повернуся на рідну Сумщину. Тридцять один рік працював у відділі технічного контролю цеху № 9 ПАТ «Сумське НВО».

Михайло Дубровський разом із дружиною народили та виховали трьох доньок та сина і нині ювіляр оточений любов’ю дітей, онуків та правнуків.