Надрукувати
Перегляди: 1344

У Сумському міському центрі еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді відбувся Всеукраїнський семінар-нарада з теми «Нові виміри результативності позашкільної освіти: вимоги часу, сучасні практики».

Участь у заході взяли представники майже всіх областей України і поважні гості: директор Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді, доктор педагогічних наук, професор, академік Академії вищої освіти України Володимир ВЕРБИЦЬКИЙ, начальник управління освіти і науки Антоніна ДАНИЛЬЧЕНКО, директор Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю Лариса ТИХЕНКО.

Презентація Сумського міського центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді розпочалася зі знайомства з Ботанічним садом «Юннатівський». Гості оглянули заповідну територію, відвідали навчально-тваринницьку ферму, музейний комплекс, навчальні кабінети, познайомилися з організацією освітньої і методичної діяльності колективу.

Директор Людмила ХАРЛАМОВА розповіла про успіхи і досягнення ЦЕНТУМ, окреслила перспективи його розвитку і розквіту в майбутньому як дитячого еко-парку «Академія дитинства».

Учасники семінару-наради відзначили потужну навчально-матеріальну базу: новостворену теплицю, колекції рідкісних рослин і тварин, сучасні навчальні кабінети, обладнання для проведення досліджень і дали високу оцінку роботи закладу.