Надрукувати
Перегляди: 1713

20 січня заступник міського голови Альона ДМІТРЄВСКАЯ відвідала КУ «Центр матері та дитини» та Сумський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Посадовиця проінспектувала поліпшені умови, в яких нині проживають жінки з дітьми.

Адже нещодавно коштом міського бюджету у Центрі матері та дитини відремонтували харчоблок та придбали нову побутову техніку. Альона Дмітрєвская переконалася, що жінки з малечею, які потрапили у складні життєві ситуації, мають все необхідне для комфортного проживання.

«Для кожної дитини життєво необхідно з першого дня життя знаходитися з найріднішою людиною – мамою. Центр матері та дитини надає таку можливість тим жінкам, яким життєві обставини перешкоджають виконувати материнський обов’язок», - говорить Альона Дмітрєвская та наголошує на неодмінній співпраці всіх соціальних служб для отримання позитивного результату.

Молодим, одиноким, вагітним жінкам та жінкам з новонародженими дітьми, які потребують сторонньої підтримки нагадують про те, що вони можуть звернутися за порадою до соціальних служб обласного центру. Тут їм обов’язково допоможуть.

КУ «Центр матері та дитини» працює в режимі цілодобового стаціонару за адресою: м. Суми, вул. Г.Кондратьєва, 110; тел.:78 15 27.

Сумський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді розташований за адресою: м. Суми, вул. Нижньохолодногірська, 10; тел.: 700 609, 700 607.