0012.jpg

Перший заступник міського голови Володимир ВОЙТЕНКО привітав спортсменів, котрі влітку та восени захищаючи честь міста та країни на світовому та європейському рівнях, посіли призові місця.

Дякуючи спортсменам посадовець зауважив, що міська влада активно сприяє розвитку спорту й робить все можливе, аби забезпечити якісний тренувальний процес.

«Міська рада, і насамперед очільник міста, завжди ставлять розвиток спортивної інфраструктури та підтримку спортсменів за пріоритет. Цього року більше 30 млн грн. ми виділили на підтримку спорту. Наразі розробляється обласна програма розвитку та підтримки спорту, і я думаю, що місто долучиться коштами на купівлю житла для більш ніж триразових чемпіонів світу», – зауважив перший заступник міського голови.

Особливу вдячність за підготовку молодих спортсменів Володимир Войтенко висловив наставникам. Зокрема, Подяку міського голови з нагрудним знаком він вручив заслуженим тренерам України, тренерам-викладачам зі стрільби з лука Наталії та Сергію РОДІОНОВИМ. А Почесною грамотою міського голови відзначив майстра спорту зі стрільби з лука Артема ОВЧИННІКОВА, котрий здобув призове місце на ІІІ Юнацьких Олімпійських іграх, що відбулись у жовтні в Буенос-Айресі (Аргентина).

Також  Почесні грамоти міського голови отримали кандидати в майстри спорту України з бойового самбо та панкратіону, чемпіони та призери чемпіонату Світу з комбат Дзю-дзюцу та чемпіонату Європи з бойового самбо Василь АНДРЮЩЕНКО, Денис ТЕНИЦЬКИЙ, Віталій ЖИТНИК, Максим ВИСОЦЬКИЙ, Володимир КРАПИВИН, Микита БОЙКО, Артем ЧОРНИЙ, Роман САМОХА та Артем КОВАЛЕНКО.