Надрукувати
Перегляди: 1267

В.о. начальника відділу охорони здоров’я Олена ЧУМАЧЕНКО під час щопонеділкової апаратної наради повідомила, що стан трьох вихованців Державного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» ім. І. Г. Харитоненка, яких шпиталізували з менінгітом, лікарі оцінюють як середньої важкості.

«Госпіталізували вчасно, стан середньої важкості. Наші фахівці виходили до Кадетського корпусу, діти всі оглянуті, більше хворих не виявлено. Ситуація не потребує введення епідемічних заходів. Надані рекомендації працівникам їхньої медичної служби. Там є педіатр та три медсестри, які спостерігатимуть за станом дітей», – розповіла Олена Чумаченко.

Троє хворих вихованців Державного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» ім. І. Г. Харитоненка наразі перебувають на лікуванні у реанімаційному відділенні міської дитячої клінічної лікарні Святої Зінаїди. Учень школи № 23, який має подібний діагноз, проходить реабілітацію в неврологічному відділенні.

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО повідомив, що, задля інформування містян, питання захворюваності сумчан на менінгіти розглядатимуть кожної апаратна наради, а також доручив регулярно розміщувати інформацію з даної теми на Інформаційному порталі Сумської міської ради.