Надрукувати
Перегляди: 1874

Під час чергової наради з перевізниками керівництво міста наголосило на необхідності виконання всіх директив в умовах воєнного стану.

З цією метою заступник міського голови Олександр ЖУРБА звернувся до присутніх з тим, аби вони у транспортних засобах розмістили пам’ятку щодо першочергових дій населення у випадку загрози скоєння терористичного акту чи диверсії.

Заступник начальника Сумського відділу поліції Дмитро ЗАРЕМБА наголосив на тому, що відеоспостереження в салонах автобусів повинні працювати, а перевізники мають проінструктувати водіїв, аби ті звертали увагу на підозрілі предмети та людей, які викликають підозру та в разі необхідності телефонували до поліції.DSC05406

Разом із тим, підкреслив начальник відділу транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг Сергій ЯКОВЕНКО, в найкоротший термін від перевізників чекають списки транспортних засобів, які можуть бути використані за потреби для евакуації населення. Також було наголошено на тому, що на кожному маршруті повинні працювати автобуси, які пристосовані для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями, щоб були позначені відповідними знаками та відображалися на сайті GPS-моніторинга.