Надрукувати
Перегляди: 1094

Адміністрація міста Люблін (Польща) запрошує представників громадських організацій та ЗМІ до участі у підсумковій конференції «Активні органи місцевого самоврядування у процесі впровадження реформи самоврядування в Україні». Така відбудеться 5 грудня у Premier Hotel Rus (Київ).

Конференція присвячена результатам проекту «Професійні кадри в місцевому самоврядуванні – формування компетентних команд публічної адміністрації у сфері підтримки реформи самоврядування в Україні», що співфінансується Міністерством закордонних справ Республіки Польща в рамках програми «Польська допомога». Його учасниками є міські ради восьми українських міст – Сум, Вінниці, Дніпра, Івано-Франківська, Кривого Рогу, Луцька, Рівного та Харкова.

Перед початком зустрічі відбудеться прес-конференція для журналістів загальнодержавних і місцевих ЗМІ.

Під час конференції буде представлено результати проекту, висновки експертів у сфері стратегічного управління, секторного управління, управління стратегією бренду та управління проектами. Також представники міст-учасників запрезентують власні актуальні або заплановані стратегічні заходи і проекти.

Зареєструватися можна за посиланням: https://goo.gl/forms/pwEnENQZ0TYFRbmo2 Програма заходу у реєстраційній формі.

Зворотню інформацію та усі питання просимо спрямовувати на поштову скриньку Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.