003.jpg

У Сумах відбулась мистецько-театральна акція «Театр на узбіччі театру», приурочена до Міжнародного дня людей із інвалідністю.

Організував захід міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) «Берегиня».

Участь у ньому взяли підопічні закладів, де опікуються саме людьми із інвалідністю.

Програма заходу була насичена творчими виступами відвідувачів відділень територіального центру і запам’яталась яскравою грою акторів-аматорів.

Відвідав акцію і міський голова Олександр ЛИСЕНКО.

Звертаючись до присутніх, він наголосив: «Театр на узбіччі театру» – це не просто акція. Насправді це уособлення сили волі, незламності духу і жаги творити прекрасне людьми, які знають, що таке боротьба.Та попри це кожен зі вас знаходить сили творити, створювати неповторні образи своїм героям, радіти кожній миті життя і закликати до цього інших».

Разом із тим Олександр Лисенко зауважив, що завдання влади створити для людей із інвалідністю всі умови для комфортного життя в суспільстві

Потому міський голова нагородив Дар’ю БЕЗКОСТУ, Миколу ПЕДОРЕНКА та Ігоря ЛУГИНУ – знаних не лише в Сумах, але й далеко за межами нашого міста та країни людей, які попри свою особливість, досягають неабияких висот в спорті та мистецтві.

Лунала під час заходу і подяка тим людям, які займаються благодійництвом та систематично допомагають покращувати умови в закладах, в яких надаються послуги людям із інвалідністю.