0012.jpg

Під час щопонеділкової апаратної наради в. о. начальника Сумського обласного військового комісаріату Яків ВЕНЗИК повідомив про отримання чергового військового звання міським головою Олександром ЛИСЕНКОМ.

«За вагомий внесок в обороноздатність підрозділів територіальної оборони Сумщини наказом командуючого Сухопутних військ Збройних Сил України № 474 від 16 жовтня 2018 року присвоєне чергове військове звання майор запасу капітану запасу Лисенку Олександру Миколайовичу, – зазначив в. о. керівника обласного військкомату. – Сподіваюся, що і надалі Ви буде докладати всіх зусиль, аби наша обороноздатність міцніла, і ми були дійсно тим форпостом для агресора, який ніколи не пройде і не буде порушений ворогом».

Разом з тим, Яків Вензик звернувся до керівників підприємств, установ та обслуговуючих організацій міста, з тим, щоб вони мобілізувались у питанні призову громадян на строкову військову службу, адже наразі ситуація складна – завдання виконано лише на 34%.

Тож керманич Сум наголосив, на тому, що потрібно усунути зауваження, що отримало місто щодо призову, та виправити ситуацію.

Крім того, Олександр Лисенко попросив сумчан із порозумінням ставитись до можливих тимчасових перебоїв у русі комунального громадського транспорту, адже автобуси КП «Електроавтотранс» та приватних перевізників за потреби можуть бути зняті з лінії і відправлені на доставку військових.