004.jpg

З нагоди Дня Збройних Сил України Центру обслуговування учасників бойових дій, учасників АТО та членів їх сімей передали оберіг для військових.

Виготовили його підопічні відділення денного перебування інвалідів з розумовою відсталістю «Спільнота» міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) «Берегиня».

Спеціально до Дня Збройних Сил України вони створили ляльку-мотанку, аби потім, знаходячись в Центрі, вона оберігала тих, хто нині зі зброєю в руках боронить українську землю.

Заступник міського голови Альона ДМІТРЄВСКАЯ зазначила, що цей оберіг створювався з великою турботою та шаною до наших захисників, зі щирими побажаннями миру.

«Безсумнівно, цей подарунок, зроблений вам підопічними відділення денного перебування інвалідів з розумовою відсталістю «Спільнота», має посісти чільне місце у Центрі. І ті позитивні емоції, які майстри вкладали у цю ляльку-мотанку, сприятимуть тому, що всі найкращі побажання, які вони адресують нашим захисникам, здійсняться», – сказала Альона Дмітрєвская.

Як розповіла директор терцентру Інна ГАЛІЧЕНКО, над оберегом працювали близько місяця – створювали окремі деталі ляльки, шили та гаптували її вбрання, а потім все це компонували.

Директор Центру обслуговування учасників бойових дій, учасників АТО та членів їх сімей Олександр МОРДВАНЮК подякував усім, хто доклав зусиль, аби створити цей оберіг, і запевнив, що його влаштують поруч із рештою символічних для закладу речей.