Надрукувати
Перегляди: 1626

У період холодів, коли одинокі люди похилого віку особливо потребують турботи та уваги, їм на допомогу приходять працівники комунальної установи «Сумський міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) «Берегиня».

Ці небайдужі до чужих проблем люди доставляють ліки, продукти харчування, здійснюють оплату комунальних платежів, а в період хурделиці та снігових заметів допомагають визволяти людей зі снігових полонів.

Працівникам територіального центру допомагають студенти-волонтери Сумського медичного коледжу.

Молодь залюбки відгукується на прохання підопічних територіального центру та надає відповідну допомогу, полегшуючи життя людям похилого віку. Працівники територіального центру та одинокі пенсіонери глибоко вдячні студентам за їх підтримку, небайдужість та допомогу у боротьбі зі стихією.

1453808007 2 1

Нагадаємо, фахівцями «Берегині» надається одноразова термінова соціальна допомога на безоплатній основі непрацездатним громадянам похилого віку та людям з інвалідністю, а саме: доставка продуктів харчування, ліків чи інших послуг за домовленістю.

Для отримання термінової допомоги можна звернутися за телефонами: для жителів Ковпаківського району (0542) 323-260, Зарічного – (0542) 635-414.