005.jpg

Відбулось засідання конкурсної комісії на зайняття вакантної посади директора міського клінічного пологового будинку Пресвятої Діви Марії.

До участі у конкурсі було допущено чотирьох претендентів – Ольгу ЧИРВУ, Анжелу БАБКО, Валентина РИБЯНСЬКОГО, Дмитра КРАВЦОВА. Кожен з претендентів за своєю професійною діяльністю – працівники різних лікувальних закладів міста.

Кандидати на посаду представили членам комісії свої конкурсні пропозиції щодо перспектив розвитку закладу, проблемних питань функціонування лікарні та шляхів їх вирішення, а також підвищення ефективності його діяльності. Крім того, кожен із претендентів відповів на низку питань, поставлених членами комісії.

За результатами розгляду конкурсних пропозицій та співбесіди члени комісії оцінювали кожного кандидата за бальною системою. Проте у підсумку кандидатура на призначення головним лікарем закладу не була підтримана більшістю голосів, тож конкурс вважається таким, що не відбувся.

Відтак посада директора міського клінічного пологового будинку Пресвятої Діви Марії залишається вакантною. І як було оголошено під час засідання, вже у цьому місяці знову буде оголошений конкурс на зайняття вакантної посади, а сам він пройде наступного місяця.DSC06459

«У зв’язку з тим, що з 1 січня 2019 року вступають в дію зміни у законодавстві в медичній сфері, якими передбачено, що функції керівника медичного закладу розділяються на управлінські та медичні. Тож буде оголошено конкурс на дві посади – директора і медичного директора», – зазначила в. о. начальника відділу охорони здоров’я, головуюча на засіданні конкурсної комісії Олена ЧУМАЧЕНКО.

Презентації кандидатів