001.jpg

27 січня під час IV сесії Сумської міської ради керманич обласного центру Олександр ЛИСЕНКО нагородив найкращих упорядників території біля будинку № 33/1 по вул. Д. Коротченка.

Всі вони відзначилися неабиякою активною життєвою позицією, наполегливою працею та зробили значний особистий внесок у приведення в належний стан прибудинкової території.

Очільник Сум вручив грамоти Вірі МЯУС, Валентині МЕДВЕДЄВІЙ, Меланії ЩЕРБИНКОВІЙ, Лідії ЯСИНСЬКІЙ, Валентині ПАЛІЄНКО, Лідії ПОВОЛОЦЬКІЙ, Галині ГАВРИЛЕНКО та Лідії ШЕРЕМЕТ.

Олександр Лисенко подякував жінкам за їхню роботу та наголосив на тому, що з таких мешканців Сум треба брати приклад. Адже вони роблять наше місто кращим, комфортнішим та квітучим.

«Ми розпочинаємо таку добру традицію, щоб всі сумчани оцінили працю активних земляків. Цим самим маємо показати тим, хто ще не самоорганізувався, що треба починати з себе, зі свого дому і наводити лад, а ми в цьому будемо допомагати» – додав він.

На зустріч із міським головою та депутатським корпусом активні у своїй життєвій позиції жінки завітали не з порожніми руками – вони принесли із собою власноруч спечений коровай.

Одна із нагороджених Лідія Шеремет зі словами подяки за підтримку вручила його очільнику Сум та звернулася до всіх присутніх у залі та городян: «Нам приємно, що влада помітила нашу роботу та оцінила зусилля, яких ми доклали, аби прикрасити наш будинок та прилеглу до нього територію. У нашому місті, окрім його самобутньої краси, багато добротних будинків, які потребують уваги кожного його мешканця. Тому дуже хочеться, щоб створювалося якомога більше ініціативних груп, які б мали бажання зробити Суми ще більш квітучими та охайними».