002.jpg

Заступник міського голови Альона ДМІТРЄВСКАЯ привітала юних сумчан вразливих категорій з Днем Святого Миколая та вручила їм подарунки.

«Сьогодні одне із найсвітліших і найрадісніших свят. Святий Миколай – покровитель всіх дітей, а кожна дитина – це наша радість і наше майбутнє. Тож нехай добро і милосердя єднає нас заради щастя дітей, їхніх щирих посмішок, світлого майбутнього», – зазначила заступник міського голови.

Спочатку посадовця спільно з начальником Служби у справах дітей Валерією ПОДОПРИГОРОЮ та головою благодійного фонду «Милосердя» Раїса ВОРОНЕНКО завітали до двох дитячих будинків сімейного типу, аби привітали діточок зі святом та в домашній обстановці поспілкуватися щодо потреб родин й можливої допомоги від міської влади.

Опісля Альона Дмітрєвская разом із директором міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Марією ВЕРТЕЛЬ зустрілась у Свято-Воскресенському кафедральному соборі з молоддю з числа дітей сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Поза увагою не залишилися маленькі підопічні Центру обслуговування учасників бойових дій, учасників АТО та членів їх сімей. Учні школи № 25 підготували для всіх учасників зустрічі театралізоване дійство, головним персонажем якого був Святий Миколай.

Усім дітям, Альона Дмітрєвская бажала здоров’я, щастя, добра та, щоб Святий Миколай був захисником, наставником та завжди оберігав їх та їхні родини, а ще дарувала подарунки.