005.jpg

У міській дитячій лікарні та її структурних підрозділах – клініко-діагностичних відділеннях № 1 та № 2 з нагоди Дня Святого Миколая святково прикрасили усі приміщення, на доступних для дітей місцях розташували інформацію щодо історії свята та дарували солодощі пацієнтам.

У клініко-діагностичних відділеннях № 1 та № 2 малечі, яка відвідала заклад цього дня роздавали солодощі та дитячі сувеніри, пільговій категорії дітей були вручені подарунки на суму 2000 грн. Також було проведено благодійний ярмарок, кошти від якого пішли на допомогу онкохворим дітям.

Крім того у денних стаціонарах для дітей, які знаходились на лікуванні, провели святкові ранки, конкурси малюнків по відділеннях з нагородженням учасників, організували святковий обід, за спонсорські кошти всі діти отримали подарунки на загальну суму 7145 гривень. Малеча від благодійників отримали у подарунок крім солодощів, і лікарські засоби, меблі, ковдри, мікрохвильову піч, холодильник, тощо.

Разом з тим, благодійний ярмарок до Дня Святого Миколая відбувся й у Центрі первинної медико-санітарної допомоги № 2. Під час ярмарки працівники Центру зібрали 4500 грн. Ці кошти будуть передані в гематологічне відділення обласної дитячої клінічної лікарні.