0010.jpg

Фахівців, які мають досвід роботи з кадрами і працюють на території України, а також студентів, котрі вивчають трудове право і управління персоналом, запрошують до участі в конкурсі «КАДРОВИК РОКУ’2018».

Даний конкурс – це можливість для молодих спеціалістів та новачків кадрової справи заявити про себе на ринку праці та підтвердити свою фахову підготовку; для досвідчених інспекторів із кадрів – спробувати свої сили та перевірити свої професійні знання у всіх номінаціях конкурсу; для начальників кадрових служб – протестувати себе та своїх підлеглих; для роботодавця – переконатися, що він працює з командою професіоналів, які захистять його бізнес від фінансових санкцій шляхом дотримання законодавства про працю.

Конкурс не має жодних обмежень щодо вікової категорії, місця проживання та досвіду роботи, а участь у ньому є безкоштовною!

Для участі необхідно зареєструватись та відповідати на завдання турів, яких два. Учасник, котрий за результатами обох етапів набере найбільшу кількість балів, стане головним переможцем.

Церемонія нагородження відбудеться 26 квітня 2019 року під час проведення «Х Всеукраїнських кадрових зборів».

Як свідчать результати попередніх років, номінанти змогли не лише вдосконалити свої професійні знання, а й просунутися кар’єрними сходами.

Деталі конкурсу за цим посиланням