Надрукувати
Перегляди: 1311

В обласній науковій бібліотеці ввечері для дітей учасників АТО провели передноворічну розважальну програму.

Метою заходу було зібрати в одній залі дітей учасників бойвих дій та дітей загиблих Героїв, адже напередодні новорічних свят їм дуже важливо відчувати дружню підтримку.

Привітав дітей та дорослих з початком новорічних свят міський голова Олександр ЛИСЕНКО: «Наш обов’язок – підтримувати та опікуватись родинами учасників АТО. Вони захищають спокій наших осель і відстоюють мир в країні, а ми в свою чергу маємо зробити все від нас залежне, щоб створити їхнім родинам комфортні умови для життя, допомогти у соціальних і фінансових питаннях, і, звичайно, забезпечити перед новим роком гарний настрій».

Керманич міста подякував голові Спілки ветеранів АТО Сумської області Володимиру ЛАВРИКУ за те, що той переймається проблемами воїнів, ветеранів АТО, ООС та родинами загиблих у зоні бойових дій.

«Це свято, – найменше, що ми можемо зробити для підростаючого покоління. Ми завдячуємо воїнам АТО за мир і спокій у наших домівках, і намагаємося з усіх сил зробити так, щоб їхні родини не почували себе покинутими», – зауважив Володимир Лаврик.

Студенти Сумського вищого училища мистецтв і культури ім. Д. С. Бортнянського підготували для малечі розважальну програму з іграми, конкурсами та масою інших веселощів.

Захід подарував багато вражень та гарних емоцій усім, хто його відвідав. Не обійшлося й без солодощів: пакунки з цукерками від міського голови та меценатів отримала кожна дитина.