Надрукувати
Перегляди: 1338

Сумських благодійників, волонтерів і меценатів запрошують взяти участь у щорічному Національному конкурсі «Благодійна Україна-2018».

Конкурс має на меті розвиток ефективного соціально-орієнтованого благодійництва, меценатства та волонтерства в Україні шляхом публічного стимулювання кращих благодійників, меценатів та волонтерів, їхніх організацій та практик.

Заявки на участь у Конкурсі прийматимуться до 15 березня, сама церемонія нагородження відбудеться навесні цього року.

Переможців на загальнодержавному рівні визначатимуть у 16 основних, трьох індивідуальних і чотирьох спеціальних номінаціях.

Більш детальну інформацію про Конкурс (умови, критерії, порядок оцінювання) можна переглянути на офіційному веб-сайті Національного конкурсу «Благодійна Україна-2018» та у виконавчого директора Асоціації благодійників України Оксани ЛОБКО за телефоном (067)1640411 та ел. поштою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Про участь у Конкурсі необхідно повідомити до 15 березня Департамент соціального захисту населення Сумської облдержадміністрації на електронну пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Нагадаємо, у жовтні 2018 року Всеукраїнською благодійною організацією «Асоціація благодійників України» оголошено старт нового етапу Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2018». Завдання Конкурсу – популяризація благодійництва, меценацтва та волонтерства, їхніх організацій та ефективних практик; відзначення кращих благодійників, меценатів та волонтерів, їхніх організацій та ефективних практик, інших колективів та організацій, які реалізували значні благодійні проекти та акції в Україні упродовж звітного року; інформування суспільства про кращі практики благодійної діяльності; популяризація та заохочення широкого кола громадян до благодійництва.