002.jpg

У бібліотеках міської централізованої бібліотечної системи з нагоди 80-ї річниці створення Сумської області, що відзначається 10 січня, проводиться низка заходів.

Зокрема, сумські бібліотекарі оформили цікаві книжкові виставки, підготували перегляди літератури, огляди, бесіди, інформаційні дайджести, тощо.

Центральна міська бібліотека ім. Т. Г. Шевченка порадувала відвідувачів інформаційним дайджестом із книг та періодичних видань «Сумській області – 80 років» і переглядом літератури «Моя Сумщино неозора, чарує всіх твоя краса», де представлені видання, фотоальбоми з фондів бібліотеки про історію створення області та її сьогодення.

Бібліотека-філія № 17 оформила до ювілею виставку «Сумській області – 80».

Бібліотека-філія № 7 провела для читачів краєзнавчі години «Стежинами рідного краю» та «Сумщина в історії, мистецтві, легендах». Бібліотекарі філії зробили екскурс в історичне минуле області, відзначили видатних людей, які прославили регіон у різних галузях діяльності, зупинилася на досягненнях Сумської області за роки незалежності України. Присутні ознайомилися з книгами, альбомами, тематичними папками, що присвячені цій даті.

Разом з тим, бібліотека-філія № 14 провела веб-подорож «Квітни, Сумщино, на добро і злагоду».