0012.jpg

Агенція промоції «Суми» у День Святого Валентина запрошує пари взяти участь у квесті для закоханих.

Відбудеться він, як годиться, 14 лютого.

Чекають на пари, які добре знають Суми. Таких може бути 10.

Аби стати найкмітливішою парою, учасникам треба буде відгадати загадки у віршованій формі про визначні місця обласного центру, сфотографуватися на їх фоні і відразу ж надіслати фотографії на електронну адресу Агенції промоції «Суми»: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Ті закохані сумчани, які відгадають абсолютно всі загадки, отримають два квитки на концерт групи «Резонанс», що відбудеться всередині лютого у Сумах. Пари, які посядуть друге та третє місця, проведуть романтичні вечори у відомих ресторанах міста.

Поки взяти участь у квесті виявила бажання 1 пара, але реєстрація триває. Записуватися можна вже зараз. Для цього необхідно надати дані закоханих (прізвища, ім’я, по батькові двох учасників), контактні номери телефонів, а також фото пари.

Заявки на участь приймаються кожного дня з 11.00 до 19.00 за адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або ж за телефоном: (0542) 67-98-39.