004.jpg

Заступник міського голови, керуючий справами виконавчого комітету Степан ПАК під час апаратної наради вкотре наголосив керівництву департаменту інфраструктури міста, комунальних підприємств та обслуговуючих організацій на посиленні роботи зі зняття бурульок і снігу з дахів та посипанні тротуарів.

В. о. директора департаменту інфраструктури міста Віктор ПАВЛЕНКО повідомив, що робота з очищення дахів будинків від снігу та бурульок має системний характер, щосезону обслуговуючі організації отримують відповідне доручення та, в межах повноважень і фінансування, виконують його. Але по деяких будинках вік будівель та стан дахів унеможливлюють виконання даних робіт, бо можуть призвести до пошкодження покрівлі.

На це заступник міського голови, керуючий справами виконавчого комітету Степан Пак наголосив керівництву департаменту інфраструктури міста, комунальних підприємств та обслуговуючих організацій на посиленні роботи зі зняття бурульок і снігу з дахів, там, де зробити це проблематично, наказав огородити ці ділянки сигнальними стрічками. Разом із тим посадовець звернув увагу на посилення роботи комунальників із очищення та посипання тротуарів.

Віктор Павленко зауважив, що департамент інфраструктури міста щодня отримує інформацію від відділу «Служба 15-80» щодо скарг сумчан на стан тротуарів та по кожному зі звернень робить доручення обслуговуючим організаціям. Представники останніх, що були присутні на апаратній нараді, на запитання Степана Пака, чи дійсно вони забезпечені піщано-сольової сумішшю, у чому запевняли, звітуючи про підготовку до осінньо-зимового періоду, відповіли, що проблем із посипковим матеріалом немає.

Заступник міського голови, керуючий справами виконавчого комітету доручив керівництву Інспекції з благоустрою надалі ретельно контролювати виконання даних видів робіт, у тому числі суб’єктами господарювання.