Надрукувати
Перегляди: 1666

У Сумах стартував конкурс аматорського соціального відео.

У такий спосіб організатори прагнуть привернути увагу сумчан до проблем суспільного характеру та знайти можливі шляхи їх вирішення.

Взяти участь у конкурсі може кожен, хто має мобільний телефон із вбудованою відеокамерою. Відеороботи необхідно надсилати до 31 березня на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Номінацій – сім: «Clean Life»; «Sumy Hope»; «Чисто там, де не смітять», «Глядацька симпатія», «Мир», «Пощастило», «Я рятую їжака!». Для кожної буде створено окремий відеоальбом. Серед основних вимог: тривалість відео – до 3 хвилин; формат – avi, mpg, mpeg, mp4.

При визначенні кращих, організатори керуватимуться наступними критеріями: дотримання технічних характеристик; відповідність відеоматеріалів меті і завданням конкурсу; соціальна значущість, актуальність проблеми, зазначеної автором; оригінальність ідеї; ступінь емоційного впливу на глядача.

За відзняті роботи, які будуть визнані кращими, режисери-аматори отримають цінні подарунки, а відео з економінації будуть показані в Києві на центральній локації 23 квітня в день проведення цьогорічної акції «Зробимо Україну чистою разом!».

Конкурс триватиме до 2 квітня. Його організаторами є громадська ініціатива «Кіфа» та міський центр дозвілля молоді.

Детальнішу інформацію можна знайти на сторінці конкурсу у соціальній мережі (vk.com/kifakonkurs) або за телефоном: (095)1535643 (Роман БІРЧЕНКО).