004.jpg

У Сумах відбулось засідання міської організації Профспілки працівників освіти і науки України. Участь у ньому взяли члени профспілкового комітету, кандидати у члени комітету, члени ревізійної комісії міської Профспілки, керівники та голови профкомів.

Завітали на захід також міський голова Олександр ЛИСЕНКО, його заступник Віра МОТРЕЧКО, начальник управління освіти і науки Антоніна ДАНИЛЬЧЕНКО. На початку засідання голова міського комітету Профспілки працівників освіти і науки України Людмила ГОГА ознайомила присутніх із порядком денним, який складався із двох питань, перше з яких стосувалось виконання Угоди між управлінням освіти і науки та міським комітетом профспілки працівників освіти і науки України на 2016–2020 роки у 2018 році, друге – перегляду норм Угоди між управлінням освіти і науки та міським комітетом профспілки працівників освіти і науки України на 2019–2020 роки.

Визначаючись голосуванням щодо підтримки даних питань, учасники засідання одноголосно підтримали кожне із них.

Також під час зустрічі начальник управління освіти і науки Антоніна Данильченко зупинилась на головних напрямках роботи структурного підрозділу минулоріч, а також на взаємодії управління та міського комітету профспілки.

Під час засідання його учасники мали змогу поставити питання доповідачам і особисто звернутись до міського голови з тим, аби він взяв на контроль вирішення найбільш нагальних.

Очільник Сум Олександр Лисенко подякував педагогам за їхню активну роботу та наголосив: «Наше завдання розробити так, аби кожен із вас отримував гідну винагороду за працю, почувався комфортно на робочому місці і мав бажання примножувати здобутки освітянської галузі. Тому, працюючи в рамках Угоди між профільним управлінням та міським комітетом профспілки працівників освіти і науки України, будемо робити все від нас залежне, аби досягти такого результату».