002.jpg

На базі клінічної лікарні № 1 співробітники Українського науково-практичного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Міністерства охорони здоров’я України провели виїзні заняття для лікарів з питань надання медичної допомоги при невідкладних станах (серцево-легенева реанімація та травми).

Навчання пройшли 10 чоловік (чотири анестезіологи, два ортопеди-травматологи, невропатолог, хірург, два терапевти приймального відділення). Лікарі мали змогу практично відпрацювати роботу в команді при наданні невідкладної допомоги у відповідності до сучасних європейських вимог.

У рамках реформування галузі охорони здоров’я та з огляду на сучасні вимоги клінічна лікарня № 1 має необхідність у підвищенні якості підготовки лікарів з питань надання невідкладної допомоги, оскільки фактично працює як заклад невідкладної допомоги.

На базі лікарні в цілодобовому режимі функціонують відділення: урологічне, хірургічне, ортопедо-травматологічне з нейрохірургічними ліжками, кардіологічне з ліжками для реабілітації, інтервенційної кардіології реперфузійної та інтенсивної терапії, пульмонологічне, терапевтичне, гінекологічне.