004.jpg

6 лютого на 58-му році життя пішов у вічність начальник відділу ведення Державного реєстру виборців Зарічного району Іван Петрович Івашура. З глибоким сумом сприйнявши звістку про передчасну смерть колеги, Сумська міська рада, її виконавчий комітет та міський голова висловлюють щирі співчуття близьким та рідним покійного.

Цей світ залишила порядна та чесна людина, чуйний батько та чоловік, вимогливий керівник та організатор, який своє життя присвятив служінню людям.

Трудовий шлях Іван Петрович розпочав з 1978 року, віддавши 17 років життя цивільній авіації. Працюючи у Агентстві повітряних сполучень Сумського об’єднаного авіазагону Українського управління цивільної авіації, начальником Сумської філії зонального агентства повітряних сполучень, він робив все залежне, аби створити комфортні та безпечні умови для пасажирів, збереження авіапарку.

З 1995 по 2001 роки очолював обласне підприємство «Сумикнига» Сумської обласної ради.

Сприяв організації активної підтримки безробітних, працюючи у Сумському міському центрі зайнятості.

З 2008 р. очолив відповідальну ділянку - відділ ведення Державного реєстру виборців міста, а потім – Зарічного району. Завдяки його ініціативності та організаторським здібностям було забезпечено ефективну роботу відділу, аби сумчанин мали можливість реалізувати своє конституційне право.

Своїм професіоналізмом, принциповістю та водночас доброзичливістю, вмінням перейматися проблемами оточуючих він заслужив повагу та авторитет серед колег та городян.

Світла пам'ять про Івана Петровича збережеться у наших серцях.

Панахида розпочнеться о 12.00 у Свято-Георгіївському храмі (вул. Інтернаціоналістів, 7).