001.jpg

16 лютого перший заступник міського голови Володимир ВОЙТЕНКО поспілкувався із містянами щодо найбільш важливих для них питань.

Такі стосувалися переважно житлово-комунальної сфери.

Зокрема, мешканці прохали відновити роботу ліфтів, належну циркуляцію гарячого водопостачання, а також провести капітальний ремонт системи гарячого та холодного водопостачання та кранів у підвальному приміщенні житлового будинку. Надійшли звернення і щодо прибирання сходових клітин у будинку, придбання пірорізного котла, видалення аварійних дерев на прибудинковій території та її ремонту.

Мешканець вул. Охтирської висловив незгоду з нарахуванням плати за спожиту електроенергію у гуртожитку за місцем проживання. А от дві сумчанки, які мешкають по пр-ту Шевченка та вул. Пролетарській, попросили капітально відремонтувати будинок та провести його реконструкцію відповідно.

Вирішити ці питання, за дорученням Володимира Войтенка, має Департамент інфраструктури міста. У законності розміщення сауни у підвальному приміщенні будинку у під’їзді заявниці буде розбиратися управління містобудування та земельних відносин, а також міське управління головного управління Держсанепідемслужби в Сумській області.

Окрім цього, перший заступник міського голови дав доручення в. о. директора управління містобудування та земельних відносин Ользі БОНДАРЕНКО вирішити питання щодо затвердження технічної документації з нормативно грошової оцінки земельної ділянки, яка розташована за межами міста Суми.

Хід опрацювання порушених проблем перший заступник міського голови триматиме на особистому контролі до позитивного їх вирішення.