002.jpg

З огляду на те, що в Сумах незабаром розпочинається процес атестації працівників поліції, містян просять надавати інформацію про неправомірну поведінку будь-якого співробітника Головного управління Національної поліції в Сумській області.

Зробити це можна, заповнивши відповідну форму.

У ГУНП у Сумській області інформують, що усі відомості, зібрані у цьому опитуванні, будуть передані для розгляду атестаційним комісіям у повному обсязі. Останні мають забезпечити якісний процес атестації. Для цього члени атестаційної комісії будуть приділяти велику увагу професійним та особистісним якостям кожного працівника.

Разом із тим, кандидатів перевірятимуть враховуючи ряд вимог. Серед таких: мотивація; здатність до діалогу; бажання зробити свій внесок у процес реформування правоохоронних органів України; знання в галузі правоохоронної діяльності/юриспруденції; знання Наказу № 1445/27890 Про затвердження Інструкції про порядок проведення атестування поліцейських; аналітичні здібності та логічне мислення; поміркованість та політична незаангажованість; об’єктивність та неупередженість у прийнятті рішень; готовність до роботи в режимі ненормованого робочого часу; бажаний досвід роботи в правозахисній сфері/журналістиці/сфері управління персоналом. Перевагою також буде досвід проведення співбесід.