0010.jpg

У Конгрес-центрі СумДУ з нагоди святкування Дня навчально-наукового інституту бізнес-технологій «УАБС» відбулась традиційна щорічна церемонія нагородження викладачів, співробітників та студентів «Гордість – 2019».

Переможців визначили в десяти номінаціях.

«Ініціативою року» назвали підписання Меморандуму про співпрацю СумДУ, Сумської міської ради та Інститутом міжнародного співробітництва Німецької асоціації народних університетів у сфері реалізації освіти впродовж життя у Сумах.

Один із авторів проекту – директор департаменту комунікацій та інформаційної політики Антоніна КОХАН – відзначила, зокрема, що підписаний 4-сторонній Меморандум щодо створення Центру освіти для дорослих – це підтвердження серйозних намірів про партнерську співпрацю, яка завдяки комплексному підходу та професійності підписантів неодмінно дасть свої результати. Саме ця ініціатива варта на особливу відзнаку, бо саме вона дозволяє кожній дорослій людині саморозвиватися, самовдосконалюватися, відкривати в собі нові здібності та таланти, приймати рішення в певних життєвих обставинах. Це добра традиція – підсумовувати рік, що минув, аби усвідомлювати вагу зробленого і планувати перспективи.